Radyo ve televizyon programcısı Serkan Lama’nın babası Sabri Lama (75) uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.
1950 yılında Malatya’da doğan Sabri Lama uzun bir süredir hastalığından dolayı özel bir hastanede tedavi görüyordu. Oğlu Serkan Lama sosyal medya hesabından acı haberi duyurdu. Serkan Lama, ”Ailemizin temel direği, varlığıyla hayatımızın her aşamasında sevgisini, şefkatini ve desteğini üzerimizden eksik etmeyen fedakâr babamızı bu gece kaybettik” şeklinde açıklama yaparak üzüntüsünü dile getirdi.
Sabri Lama’nın Cenazesi 07.02. 2025 cuma günü(bugün) ikindi namazına müteakip Sultangazi Merkez Camii’nden kılınacak cenaze namazının ardından Arnavutköy Taşoluk aile mezarlığına defnedilecektir.
Bölge Gazetesi ailesi olarak Sabri Lama’ya Allah’tan rahmet; Serkan Lama ve kederli ailesine de başsağlığı dileriz…