İstenmeyen ve rahatsız olunan tüylerden kurtulmanın en etkili yollarından birisi Ankara lazer epilasyon işlemleridir. Bu tüylerle baş edebilmek hem erkekler hem de kadınlar için oldukça zor olabilmektedir. Bu epilasyon yöntemleriyle tüylerden kalıcı bir şekilde kurtulmak mümkündür.
Lazer epilasyon Ankara ilindeki güzellik merkezlerinde şu şekilde yapılmaktadır;
Ankara lazer Epilasyon uygulamasının yapılamayacağı kişiler;
Lazer epilasyonun süresi genel olarak kişinin kıl yoğunluğu ve bölgenin genişliğine bağlı olarak farklılık göstermektedir. Lazer epilasyon Ankara şehrindeki güzellik ve klinik merkezinde 40-60 dakika arasında tamamlanmaktadır.
Epilasyon uygulamalarının insan sağlığına olumsuz bir etkisi yoktur. Ancak bu işlemin alanında uzman kişiler aracılığıyla yaptırılması oldukça önemlidir. Buna ek olarak işlemin yapılacağı merkezinde sağlık açısından temiz olması gerekmektedir. Klinik merkezleri Ankara lazer epilasyon ilinde tüm donanımı ve kaliteli koşullarıyla ön plana çıkmaktadır.
Ankara lazer epilasyon işlemleri sonrasında kılların dökülme süresi vücut bölgelerine göre değişiklik göstermektedir. Ancak ortalama olarak 2-3 hafta içerisinde kıllar kendiliğinden dökülmektedir.
Lazer epilasyon sonrasında hemen banyo yapmak cildi tahriş edebilir. Dolayısıyla Ankara lazer epilasyon uygulaması tamamlandıktan 2 gün sonra ılık suyla banyo yapılması önerilmektedir.
Kişinin dişlerini gıcırdatması veya birbirine bastırması şeklinde görülen sorundur. Genellikle stres kaynaklı ortaya çıkan bu rahatsızlık tedavi edilemediği taktirde ağzı açamama gibi problemlere sebebiyet vermektedir. Diş sıkma tedavisi uygulanarak sorunlar ortadan giderilmektedir.
Bu botoks işlemi, diş sıkma tedavisi arasında yer almaktadır. Yanakların alt kısmında yer alan çiğneme kasına belirli noktalardan enjeksiyon yapılarak uygulanmaktadır.
Tüm bu sorunlara yönelik diş sıkma tedavisi yöntemleri uygulanmaktadır.
Bruksizm tanısı konulmadan önce hekim ile görüşülmekte ve kişinin tıbbi durumu öğrenilmektedir. Ağız içi ve ağız dişi muayenesinden sonra röntgen, MR ve tomografi çekilir ve gerekli incelemeler yapılır. Tanı konulduktan sonra diş sıkma tedavisi için gerekli planlama doktor aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.
Diş sıkma tedavisi için kullanılan diğer yöntemler; gece plakları, davranış değişikliği uygulamaları ve ilaç tedavisidir.